Балканкар сервиз | Сервиз и услуги
5840
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5840,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,has_general_padding,onyx-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,header_general_padding,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Сервиз и услуги

Нашите услуги за вас
Сервиз на товароподемна техника

``Балканкар Рекорд`` АД извършва диагностика и сервиз на товароподемна техника на територията на цялата страна. Фирмата разполага с високоспециализиран персонал и модерна техническа база. При възникнал проблем с Вашата машина, можете да се свържете на посочените контакти. Екип на фирмата реагира до 24ч. от получена заявка, като получавате индивидуална оферта за ремонт и/или подмяна на части.

Сервиз на строителна техника

Екипът на ``Балканкар Рекорд`` АД извършва ремонт на определени видове строителна техника. Свържете се с нас за запитване и индивидуална оферта.

Обслужване и абонаментен сервиз на товароподемна теника

Бързо, удобно и надеждно. За да осигурите добра грижа за Вашите машини, можете да се възползвате от услугата ни за абонаментен годишен сервиз на товароподемна техника. Екип на Балканкар Рекорд ще бъде на ваше разположение, когато имате необходимост от помощ и ремонт за вашия мотокар, електрокар или друга товароподемна машина. Ще изготвим цялостен план за поддръжка на машините и удължаване на полезния им живот.

Собствен транспорт

Разполагаме със собствен транспорт и възможност за работа на място при клиента.