Балканкар сервиз | Наем
5689
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5689,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,has_general_padding,onyx-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,header_general_padding,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Наем

Наем на мотокари и електрокари

Наем на мотокари и електрокари „Балканкар Рекорд“

Имате необходимост от мотокар или електрокар за кратка работа във вашия склад или хале? Или ви е нужна специализирана техника с голяма товароподемнност?

 

Ние може да предложим решение, защото разполагаме с голям набор от техника. Свържете се с нас, за да ни кажете какво ви е необходимо и да изготвим за вас индивидуален наемен план.

 

Отдаваме под наем  мотокар с товароподемност 3,5 тона и височина на повдигане на товара 4 м,мотокар с товароподемност 6,3 тона и височина на повдигане на товара 3,3 м,,мотокар с товароподемност 12 тона и височина на повдигане на товара 4 м.
Имаме и богат набар от индивидуални машини за работа при специфични условия.За повече информация се свържете с нас, за да ви изготвим индивидуална оферта според вашите потребности.